Αδιάφορη η Κυβέρνηση προς τους Συνταξιούχους Ναυτικούς

Αγανακτισμένο για ακόμη μια φορά φαίνεται να είναι το Σωματείο Συνταξιούχων ΝΑΤ Βροντάδου, έπειτα από τα όσα αναφέρθηκαν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και μαρτυρούν την αδιαφορία της Κυβέρνησης στα πρόσωπα των συνταξιούχων ναυτικών:

«Οι Συνταξιούχοι βίωσαν έντονα την αδικία και τον  εμπαιγμό της  κυβέρνησης για άλλη μια φορά στις φετινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην  ΔΕΘ που συγχρονίζονται με τις πολιτικές των δανειστών και της τρόικας όλα αυτά τα χρόνια  πιο συγκεκριμένα.

1.-Οι αυξήσεις του 2025 θα είναι κατώτερες του πληθωρισμού πάγια τακτική και των προηγούμενων χρόνων ( 2,2%-2,5% με πληθωρισμό να τρέχει  άνω του 3%).

2.- Για Τρίτη χρονιά πάνω από 700.000 συνταξιούχοι μας δεν θα λάβουν καμία αύξηση λόγω τις απαράδεκτης ρύθμισης της προσωπικής διαφοράς και όπως μας είχε υποσχεθεί ο πρωθυπουργός ότι θα την καταργήσει  από το2019,δίνοντας μας επίδομα  φτώχειας  100-200 ευρώ ανάλογα.

3.-  Καμία αναπροσαρμογή στις επικουρικές συντάξεις μας.

4.- Καμία αναφορά για την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχου ΕΑΣ η οποία επιβάλλεται σε όλο το ποσό από 300 Ευρώ και πάνω για τις επικουρικές και 1400  Ε και πάνω για τις κύριες παρά τις εξαγγελίες τις κυβέρνησής και τις υποσχέσεις που μας έδιναν.

  1. Ούτε συζήτηση για επαναφορά του  ΕΚΑΣ παρά ταυτόχρονα προχωρά σε γενναίες αυξήσεις σε 800 φάρμακα ευρείας χρήσης που πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη μας.

Το Σωματείο μας καλεί τους φίλους και μέλη του σε εγρήγορση και θα καθαρίσουμε

Τα επόμενα βήματα μας σε συνεργασία με Σωματεία και Συλλόγους.

Είμαστε ανοιχτά κάθε Τετάρτη από τις 18 Σεπτεμβρίου στα γραφεία μας στην ΠΕΚΕΒ 1700 .

ΖΗΤΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!!!  ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ …

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις